Loading...
Over ons2018-02-06T11:53:51+00:00

Bij Santbeecke gaan we grondig en zorgvuldig te werk: met ons bedrijfsadvies willen we de beste oplossingen naar boven laten komen.

De professionals van Santbeecke hebben naam opgebouwd bij de grote accountantskantoren. We beschikken over een groot aantal jaar ervaring in de financiële en fiscale wereld. Omdat we onze klanten compleet willen ontzorgen, bieden we een compleet dienstenpakket op administratief, financieel en fiscaal gebied.

Een ondernemer mag zijn volledige administratie bij Santbeecke neerleggen. We verzorgen onder meer uw financiële administratie, personeelsadministratie en salarisadministratie. We bieden de mogelijkheid om online te werken in de mate die bij de ondernemer past.

Bij financiële kwesties weten we pijnpunten bij bedrijven boven tafel te krijgen en bijten we ons vast in complexe vraagstukken. De kennis waarover we beschikken, spijkeren we continu bij. Zo zijn we als financieel specialisten in staat verbanden te leggen en eventuele risico’s bij financieringskwesties in kaart te brengen.

Ondernemers adviseren we over fiscale vraagstukken en de mogelijkheden die de fiscale wetgeving hen biedt. De verschillende soorten belastingaangiften waar u als ondernemer mee te maken krijgt, verzorgen we graag voor u.

Bij Santbeecke streven we naar honderd procent transparantie, zodat bedrijven kunnen anticiperen op eventuele implicaties. De beste oplossingen met ons bedrijfsadvies naar boven brengen, daar staan we voor.

Omdat we zelf al jaren actief zijn als ondernemer en werkgever, kunnen we heel goed inschatten waar ondernemers behoefte aan hebben. Uit eigen ervaring weten we dat ondernemers vaak minder goed in staat zijn objectief te blijven en het lastig vinden om afstand te nemen. We zijn ons bewust van de risico’s die dit met zich meebrengt. Met ons bedrijfsadvies stellen we ondernemers in staat beslissingen te nemen die op de lange termijn het beste resultaat leveren voor de onderneming.