Loading...
Administratie2017-11-29T15:20:57+00:00

Financiële administratie

Voor veel ondernemers heeft het verwerken van de financiële administratie niet de grootste prioriteit. Ze besteden de tijd die ze hiermee kwijt zijn veel liever aan hun onderneming. Toch is het iets waar geen enkele ondernemer aan ontkomt. De specialisten van Santbeecke duiken graag voor u in de financiële cijfers. Wij zorgen dat de administratie goed is ingericht, zodat u op basis van de juiste informatie solide beslissingen voor uw bedrijf kunt nemen. In het verwerken van de administratie voor onze klanten maken we gebruik van verschillende online boekhoudkundige pakketten. De keuze voor een pakket stemmen we in overleg af op uw voorkeur en op de inrichting van uw bedrijf.

Personeels- en salarisadministratie

Ook aan de personeels- en salarisadministratie wilt u als ondernemer niet te veel tijd kwijt zijn. Tegelijkertijd bent u zich ervan bewust dat het maar wat belangrijk is dat deze administratie op orde is. Bij Santbeecke nemen we u dit werk graag uit handen, waardoor u zich kunt richten op de kern van uw onderneming en zich bezig kunt houden met datgene wat u het liefste doet: ondernemen. Met onze hulp bent u verzekerd van een personeels- en salarisadministratie die op tijd en accuraat verzorgd is. Bijkomend voordeel van het inschakelen van onze hulp is dat u zich niet druk hoeft te maken om aangepaste wet- en regelgeving: Onze kennis op dit gebied is volledig up-to-date.

Rapportages en prognoses

Een personeels- en salarisadministratie die honderd procent accuraat wordt verzorgd is niet alleen overzichtelijk, het stelt ons ook in staat tussentijdse financiële rapportages voor u te maken op basis van de juiste cijfers. Dat geldt ook voor het opstellen van prognoses, die u inzicht geven in de financiële situatie en eventuele knelpunten aan het licht brengen.

Krediet en vergunningen aanvragen

Bij het aanvragen van krediet adviseren wij u met de bril op van een financieel dienstverlener. We onderzoeken de haalbaarheid van uw plannen en de daarmee gepaard gaande risico’s. Vanzelfsprekend staan we ook uitgebreid stil bij het financieel rendement dat u kunt behalen. Zo komt u goed beslagen ten ijs bij het gesprek met uw bank of een investeerder.

Jaarrekening

Grote kans dat u vanuit uw onderneming verplicht bent een jaarrekening op te stellen. Wij stellen deze voor u op zodat u in staat bent de jaarrekening aan derden te overleggen. De jaarrekening is echter niet alleen een noodzakelijk kwaad, het stelt u tevens in staat belangrijke inzichten op te doen over uw onderneming. Wij houden u als ondernemer scherp door uw basis van de inzichten die de jaarrekening verschaft, van een goed advies te voorzien. Op basis van de resultaten uit de jaarrekening laten we u zien van welke mogelijkheden u in de toekomst gebruik kunt maken. Samen zorgen we dat uw onderneming klaar is voor het zetten van eventuele vervolgstappen.

HEEFT U EEN VRAAG? STEL HEM AAN EEN VAN ONZE ADVISEURS.

Vraag een ADVISEUR