privacyverklaring2018-05-23T17:34:42+00:00

Privacyverklaring Santbeecke

Santbeecke gevestigd op Daalwijkdreef 47, 1103 AD Amsterdam

en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer37156938.

Santbeecke respecteert de privacy van gebruikers van de website en de software van Santbeecke en hanteert dan ook een strikt privacyverklaring. Informatie die u ons verschaft wordt door Santbeecke zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Alle gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren of anderzijds worden vrijwillig verkregen. Verwerking van de betreffende gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke gegevens kan Santbeecke van u vragen en verzamelen?

De informatie kan bestaan uit persoonlijke gegevens, zoals naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer of bedrijfsinformatie die u ter beschikking stelt middels de website, telefoon, of anderszins. De informatie kan ook van technische aard zijn en worden verzameld door het gebruik van web logs of cookies. Deze informatie geeft Santbeecke inzicht in uw gebruik van Santbeecke, zoals de datum en tijd van uw bezoek van de website, de pagina’s die u hebt bezocht, de tijd die u op de website hebt doorgebracht.

Waarvoor kan Santbeecke uw verzamelde gegevens verder gebruiken?

Santbeecke kan de verzamelde gegevens gebruiken voor het benaderen van (potentiële) klanten en partners over belangrijke ontwikkelingen binnen email marketing, nieuwe producten en diensten van Santbeecke, commerciële aanbiedingen en marktonderzoek. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen, streng beveiligd, systeem voor klantenbeheer. Santbeecke zal de gegevens op geen enkele wijze beschikbaar stellen aan derden, uitlenen, verhuren of verkopen, noch op andere wijze openbaren, tenzij Santbeecke daartoe wettelijk wordt verplicht.

Indien u uw persoonsgegevens wenst aan te passen en/of te wijzigen, dient u contact op te nemen met Santbeecke. Santbeecke zal vervolgens de aanpassingen / wijzigingen doorvoeren. U hebt te allen tijde recht op inzage in uw persoonsgegevens. Santbeecke houdt haar klanten op de hoogte via e-mail communicatie. Indien u geen e-mail communicatie vanuit Santbeecke meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich daarvoor afmelden, hetzij via de aanwezige afmeld functie in de betreffende e-mail, hetzij via een reply op het betreffende email adres van de afzender.

Cookies

Google Analytics
Santbeecke wijst u erop dat gebruik wordt gemaakt van Google Analytics om bij te houden op welke wijze gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Santbeecke heeft hier geen invloed op.

Aanpassingen

Santbeecke houdt zich het recht voor deze privacyverklaring te alle tijden aan te passen. Wijzigingen vindt u op deze pagina. Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 23-05-2018. Heeft u vragen of opmerkingen over de privacyverklaring van Santbeecke, dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Bezoek- en postadres:
Santbeecke

Daalwijkdreef 47

1103 AD Amsterdam

+316-51960222

info@santbeecke.com